nl en de
Inloggen


Inloggen Registreer
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Retourneren en ruilen


Je hebt een afkoelperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen bestelde producten te retourneren. Alle retouren dienen schriftelijk aan Sat Reparatie kenbaar te worden gemaakt. Dit kan eenvoudig via onderstand contactformulier. Je dient in de schriftelijke annulering in ieder geval je volledige naam en factuurnummer te vermelden.

Producten kunnen alleen geretourneerd worden indien ze in een zo oorspronkelijke mogelijke staat verkeren en onbeschadigd zijn. Indien mogelijk altijd in de originele verpakking retour sturen. Je draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending. Annuleer je een bestelling nadat deze al is verzonden, dan zal je de zending retour moeten sturen waarbij je ook de kosten van retourzending voor je rekening neemt.

Na goede ontvangst van de retourzending wordt het totale betaalde bedrag van de bestelling binnen 14 dagen terugbetaald op het opgegeven bankrekeningnummer.

Voor het terugbetalen van reeds betaalde bedragen hebben wij je IBAN bankrekeningnummer nodig. Klanten buiten Nederland dienen tevens het IBAN en BIC/Swift nummer van de eigen bank te vermelden. Let op: het rekeningnummer dat je opgeeft voor de terugbetaling dient gelijk te zijn aan het rekeningnummer waarmee de betaling aan Sat Reparatie is gedaan.

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.